Een mooie dienst was het in de PKN kerk Elim. Een pakkende dienst waarin we als kerk opgeroepen werden om wakker te worden. Bedankt Wietse van der Hoek voor het voorgaan in de dienst en iedereen die aan deze dienst meegewerkt heeft. Bedankt ook iedereen die aanwezig was voor het meezingen met de mooie gospelliederen. Verder willen de gemeente bedanken voor de hartelijke ontvangst met koffie en wat ons betreft graag tot een volgende keer.
We gaan ons nu voorbereiden op een opname sessie in Utrecht. De bedoeling is om er eind mei 3 eigen nummers op te nemen, spannend.. We houden jullie op de hoogte.

Ons eerste optreden in het nieuwe jaar hebben we op 1 mei a.s. in de hervormde kerk Elim. Vrijwel alle beperkingen vanwege corona zijn op dit moment komen te vervallen dus is dit een prachtige gelegenheid om deze themadienst samen ons te vieren. Ook leuk om te delen is dat we op dit moment bezig zijn met nieuwe nummers voor in ons repertoire en zullen daarvan ook enkele in Elim ten gehore brengen. We mogen ook de dienstbegeleiding verzorgen en de voorganger in de dienst is Wietse van der Hoek, predikant bij de baptistengemeente Beth-El Hoogeveen. De dienst begint om 10.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd om elkaar en God te ontmoeten. Jij komt toch ook?

We hebben opnieuw een bewogen jaar achter ons waarin veel optredens geen doorgang konden vinden vanwege Covid. Toch zijn er nog vier optredens geweest die wel doorgegaan zijn. We begonnen in juli met een prachtig optreden in Zevenhuizen waar we de gehele dienst mochten verzorgen en waar ook weer enkele bezoekers toegestaan waren. Na de zomerstop mochten we in september een themadienst in Elim verzorgen, wat een gezegende dienst hebben we met elkaar mogen hebben. Eind oktober mochten we de samenzang begeleiden binnen een gezinsdienst in Hoogeveen, ook was er ruimte voor het spelen van nummers uit ons eigen repertoire. Ook hier mochten we weer veel mooie complimenten ontvangen. De kerstnachtdienst in Geesbrug kon niet doorgaan omdat Nederland weer in een lock-down ging maar in plaats hiervan hebben we een live kerstavonddienst gemaakt vanuit de gereformeerde kerk Drijber. Prachtig dat geluidsman Erwin Sanders mee wilde werken om het technisch allemaal in goede banen te leiden en natuurlijk de gemeente van Drijber voor het open stellen van de kerk. Zo konden we het jaar toch nog op een mooie manier afsluiten. God is goed!.

We willen tot slot iedereen bedanken voor de geweldige steun, het boeken van de band en bezoeken van de optredens die wel door zijn gegaan en wat ons betreft heel graag tot ziens in 2022.
Blijf gezond en goede jaarwisseling gewenst.
Kerstnachtuitzending Stricta Via.
 
Omdat de kerstnachtdienst in de Tiphof geen doorgang kon vinden vanwege de nieuwe corona maatregelen hebben we besloten om vrijdag 24 december a.s. een kerstnacht optreden te streamen vanuit de gereformeerde kerk van Drijber. De onderstaande link naar de stream hebben we alvast geregeld, klik hierop en je kunt een herinnering aanzetten zodat je er op tijd aan herinnerd wordt en dus niets hoeft te missen.
We zijn de gereformeerde gemeente Dijber heel dankbaar dat we er al jaren elke week mogen oefenen en dat de kerk beschikbaar is gesteld om deze kerstnachtdienst mogelijk te maken.
De live stream wordt verzorgt door geluidsman Erwin Sanders en begint om 20.00 uur dus zet deze alvast in je agenda. Wat ons betreft voor vrijdag bedankt voor het kijken en hele fijne en gezegende kerstdagen gewenst.
 
Nog aan het nagenieten van de dienst van afgelopen zondag in de Goede Herderkerk Hoogeveen. Ondanks de anderhalve meter regel zat de kerk lekker vol. Heerlijk om met zoveel mensen onze God te mogen verhogen. De dienst stond in het teken van de vakantiebijbelclub en door middel van diverse leuke sketches en een laagdrempelige overdenking werd het thema "sta stevig" duidelijk gemaakt; Een wijs man bouwt zijn huis op een rots en niet op zand. Naast het begeleiden van de samenzang hebben we ook nog enkele nummers uit ons repertoire mogen spelen.
Ook hier werden we hartelijk ontvangen en we mochten weer vele goede reacties ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank, en wat ons betreft komen we graag nog eens terug.
We gaan ons nu voorbereiden op een live opnamesessie in het theater en ons eerstvolgende optreden in de Tiphof Geesbrug.
Hierover later meer.
De dienst is terug te zien via de website van de kerk maar de link staat ook op onze facebook pagina.

We hebben een prachtige dienst mogen verzorgen in de hervormde kerk Elim. Voor de dienst was er een gezellig samenzijn onder het genot van een kop koffie/thee met een plak cake. In de dienst hebben we enkele nummers van de band gespeeld en natuurlijk ook meerdere samenzangnummers. Het thema van de overdenking was Gods grootheid waarin Jan Everts de wonderen van Gods schepping onder de aandacht bracht. We mochten veel positieve reacties ontvangen wat na een lange periode van niet mogen spelen en een gemeente die niet mee mocht zingen als extra verwarmend werd ontvangen. Wat ons betreft heel hartelijk bedankt voor de vele fijne momenten samen en heel graag tot 1 mei van het volgend jaar.

Ons eerstvolgende optreden staat in de agenda op 31 oktober gepland.  We mogen dan meewerken aan de gezinsdienst in de Goede Herderkerk aan de Lomanlaan 2, Hoogeveen. De dienst wordt voorgegaan door ds. J. Paans en het thema is "Sta stevig". De dienst begint 's morgens om half 10. Een hele mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten. Wat ons betreft heel graag tot dan.

Copyright © 2022 STRICTA VIA. All Rights Reserved. Design and template by Joomedia Responsive Joomla Templates.