Wat een geweldige avond mochten we hebben samen met de Noordermannen. God was merkbaar met zijn Geest aanwezig en velen werden door het Woord en muziek geraakt. We willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en het meezingen uit volle borst, het was hartverwarmend. Ook bedankt voor de fijne reacties na de meeting, we komen nog graag eens een keertje terug.
 
We gaan ons nu voorbereiden op het samen jong event "De vaart erin", 3 maart aanstaande,  in de PKN Appelscha. Er is deze zondag van alles te doen. Wij mogen van 13.30 tot 14.30 een muzikaal gospeluur verzorgen voor jong en oud. Het belooft een hele mooie dag te worden waarvoor ook jij van harte bent uitgenodigd. Een hele mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten.

Ons laatste optreden dit jaar was de kerstnachtdienst in de gereformeerde kerk Hollandscheveld. Een mooie dienst waarin het thema vredestichters, in een tijd waarin oorlog wel heel dichtbij komt, centraal stond. Een dienst waarin veel gezongen kon worden met als afsluiting buiten het Stille Nacht. We willen iedereen die deze dienst mogelijk heeft gemaakt bedanken. Ook bedankt voor de goede zorgen en wat ons betreft graag tot een volgende keer. 

We gaan genieten van twee weekjes rust om daarna de draad weer op te pakken in het nieuwe jaar. Het eerste optreden is op de Noordermannenavond in Hoogeveen. Het zal een avond van verdieping worden waarin onze hemelse Vader centraal staat. We spelen in een akoestische zetting wat we als band nog niet eerder hebben gedaan. Spannend maar we zien er wel naar uit. Mannen zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. We beginnen om 19.45 uur en jij komt toch ook om er samen met ons een gezegende avond van te maken?. 

Ons laatste optreden dit jaar was de kerstnachtdienst in de gereformeerde kerk Hollandscheveld. Een mooie dienst waarin het thema vredestichters, in een tijd waarin oorlog wel heel dichtbij komt, centraal stond. Een dienst waarin veel gezongen kon worden met als afsluiting buiten het Stille Nacht. We willen iedereen die deze dienst mogelijk heeft gemaakt bedanken. Ook bedankt voor de goede zorgen en wat ons betreft graag tot een volgende keer. 

We gaan genieten van twee weekjes rust om daarna de draad weer op te pakken in het nieuwe jaar. We mochten dit jaar 10 optredens verzorgen en willen met dit schrijven de commissies bedanken voor het gestelde vertrouwen in de band en iedereen die de tijd heeft genomen om optredens bij te wonen. We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een muzikaal maar bovenal gezond 2024 toe. Gods zegen en wat ons betreft heel graag tot volgend jaar.

Wat weer een mooi optreden mochten we hebben in de PKN gemeente de Wilp. We werden hartelijk ontvangen en ook de samenwerking met de voorganger was toch wel heel bijzonder te noemen. De teksten van onze repertoire nummers en samenzangnummers waren heel mooi verwerkt in de overdenking. Samengevat een prachtige dienst waarin God merkbaar aanwezig was. Na de dienst bleven er veel mensen koffie of thee drinken en mochten we mooie complimenten in ontvangst nemen. Rest ons iedereen te bedanken en heel graag tot een volgende keer. 
 
Ons volgende optreden is aanstaande zondag 22 oktober in de Hervormde Immanuelkerk Noordscheschut. Voorganger is ds. Palland en de dienst begint om 10.00 uur. Naast het begeleiden van de samenzang brengen we ook enkele nummers uit eigen repertoire. Een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten. Jij komt toch ook?. 
Op de laatste pulledag van 2023 mochten we een concert verzorgen in de Hoofdstraat Kerk Hoogeveen. Ondanks het weer wat niet helemaal meewerkte, het regende af en toe flink, waren er best nog wel veel bezoekers die de tijd hadden genomen om naar onze band te komen kijken, luisteren en vaak werd er zelfs lekker met ons meegezongen. We willen dan ook iedereen bedanken die het slechte weer getrotseerd heeft om naar ons te komen kijken. Ook iedereen bedankt die ons optreden mogelijk heeft gemaakt, organisatie en alle vrijwilligers. Heel graag tot een volgende keer.
 
31 augustus is ons eerste optreden na de zomerstop. We spelen dan in de Hoofdstraatkerk in het centrum van Hoogeveen tijdens de Hoogeveense pulledagen. We mogen optreden van 13.30 tot 15.00 uur. We spelen naast nummers uit ons eigen repertoire ook bekende liedjes die de bezoekers met ons mee kunnen zingen. Een hele mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten op deze open kerkendag. Heel graag tot dan want jij komt toch ook?
 
 
Copyright © 2024 STRICTA VIA. All Rights Reserved. Design and template by Joomedia Responsive Joomla Templates.