Het laatste optreden van het seizoen zit er op. Een geweldige dienst was het in de protestantse evangelisatie Nieuwlande. We mochten naast het spelen van eigen werk ook de dienst begeleiden en er werd lekker met ons meegezongen. De preek van voorganger Potjes was pakkend en sloot naadloos aan bij de samenzang liedjes en de bandnummers. Kortom, een prachtige samenkomst waarvan de gemeente en wij mochten genieten.. Iedereen die meegewerkt heeft aan het mogelijk maken van de dienst, heel hartelijk dank!. Ook bedankt voor de hartelijke ontvangst met koffie en wat ons betreft heel graag tot een volgende keer.  

Nu gaan we genieten van een welverdiende vakantie zodat we lekker uitgerust in augustus de draad weer op kunnen pakken. We wensen iedereen een fijne vakantie toe en wat ons betreft tot in het nieuwe seizoen waarin we op 25 augustus beginnen met een optreden in de feesttent naast de hervormde kerk van Hollandscheveld. We gaan deze L.P.A. dienst zelf verzorgen dus houd je van zingen of kom je alleen maar voor de muziek, je bent hierbij van harte uitgenodigd. De dienst begint om 19.00 uur en de toegang is vrij. Een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten. Wat ons betreft heel graag tot dan.

 
Het dak eraf!. Dat is het thema van de dienst in de protestantse evangelisatie Nieuwlande, zondag 23 juni a.s.. Een dienst waarin we naast eigen repertoire ook de samenzang mogen begeleiden. De dienst begint om 09.30 uur en de toegang is vrij. Een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten. Jij komt toch ook?

 

Wat een geweldige avond mochten we hebben samen met de Noordermannen. God was merkbaar met zijn Geest aanwezig en velen werden door het Woord en muziek geraakt. We willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en het meezingen uit volle borst, het was hartverwarmend. Ook bedankt voor de fijne reacties na de meeting, we komen nog graag eens een keertje terug.
 
We gaan ons nu voorbereiden op het samen jong event "De vaart erin", 3 maart aanstaande,  in de PKN Appelscha. Er is deze zondag van alles te doen. Wij mogen van 13.30 tot 14.30 een muzikaal gospeluur verzorgen voor jong en oud. Het belooft een hele mooie dag te worden waarvoor ook jij van harte bent uitgenodigd. Een hele mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten.

Ons laatste optreden dit jaar was de kerstnachtdienst in de gereformeerde kerk Hollandscheveld. Een mooie dienst waarin het thema vredestichters, in een tijd waarin oorlog wel heel dichtbij komt, centraal stond. Een dienst waarin veel gezongen kon worden met als afsluiting buiten het Stille Nacht. We willen iedereen die deze dienst mogelijk heeft gemaakt bedanken. Ook bedankt voor de goede zorgen en wat ons betreft graag tot een volgende keer. 

We gaan genieten van twee weekjes rust om daarna de draad weer op te pakken in het nieuwe jaar. Het eerste optreden is op de Noordermannenavond in Hoogeveen. Het zal een avond van verdieping worden waarin onze hemelse Vader centraal staat. We spelen in een akoestische zetting wat we als band nog niet eerder hebben gedaan. Spannend maar we zien er wel naar uit. Mannen zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. We beginnen om 19.45 uur en jij komt toch ook om er samen met ons een gezegende avond van te maken?. 

Ons laatste optreden dit jaar was de kerstnachtdienst in de gereformeerde kerk Hollandscheveld. Een mooie dienst waarin het thema vredestichters, in een tijd waarin oorlog wel heel dichtbij komt, centraal stond. Een dienst waarin veel gezongen kon worden met als afsluiting buiten het Stille Nacht. We willen iedereen die deze dienst mogelijk heeft gemaakt bedanken. Ook bedankt voor de goede zorgen en wat ons betreft graag tot een volgende keer. 

We gaan genieten van twee weekjes rust om daarna de draad weer op te pakken in het nieuwe jaar. We mochten dit jaar 10 optredens verzorgen en willen met dit schrijven de commissies bedanken voor het gestelde vertrouwen in de band en iedereen die de tijd heeft genomen om optredens bij te wonen. We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een muzikaal maar bovenal gezond 2024 toe. Gods zegen en wat ons betreft heel graag tot volgend jaar.

Wat weer een mooi optreden mochten we hebben in de PKN gemeente de Wilp. We werden hartelijk ontvangen en ook de samenwerking met de voorganger was toch wel heel bijzonder te noemen. De teksten van onze repertoire nummers en samenzangnummers waren heel mooi verwerkt in de overdenking. Samengevat een prachtige dienst waarin God merkbaar aanwezig was. Na de dienst bleven er veel mensen koffie of thee drinken en mochten we mooie complimenten in ontvangst nemen. Rest ons iedereen te bedanken en heel graag tot een volgende keer. 
 
Ons volgende optreden is aanstaande zondag 22 oktober in de Hervormde Immanuelkerk Noordscheschut. Voorganger is ds. Palland en de dienst begint om 10.00 uur. Naast het begeleiden van de samenzang brengen we ook enkele nummers uit eigen repertoire. Een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten. Jij komt toch ook?. 
Copyright © 2024 STRICTA VIA. All Rights Reserved. Design and template by Joomedia Responsive Joomla Templates.