Ons debuut album is een feit en ligt klaar op het eerstvolgende optreden, 9 oktober in baptistengemeente de Beth-El Hoogeveen. Op deze mini CD "Smalle weg" staan 3 eigen nummers die we eind mei opgenomen hebben in de Soundbird studio in Utrecht. Een compilatie van de nummers kun je vinden bij media/audio op de site. We zijn heel blij met het eindresultaat en horen graag wat jullie er van vinden. 

 

De vakantie zit er weer op. We zijn lekker uitgerust en wat was het fijn om elkaar weer te zien op onze eerste oefenavond van het nieuwe seizoen. Er was tijd om elkaar bij te praten over wat we in de vakantie gedaan en beleeft hebben maar ook over wat we in het nieuwe seizoen zoal kunnen gaan doen. Er zijn leuke ideeën op tafel gekomen en we houden je op de hoogte hoever we daarmee zijn. We hebben natuurlijk ook geoefend voor de startzondag van 11 september aanstaande in de hervormde kerk Hollandscheveld. We zullen daar enkele nummers spelen uit ons repertoire en een liedje spelen samen met de kinderen. De dienst begint om 10.00 uur en het thema is "aan tafel". Voorganger is ds. Yorick Breemes. Weer een hele mooie gelegenheid om ook in het nieuwe seizoen elkaar en God te ontmoeten. Jij komt toch ook?.

Het laatste optreden van het seizoen zit er op. Een hele mooie dienst was het in dorpshuis het Kaampie Drijber. De opkomst was buiten verwachting en er moesten dus stoelen bijgezet worden, geweldig!. We mochten naast het spelen van eigen werk ook de dienst begeleiden en er werd lekker met ons meegezongen. De preek van dominee Dekker was pakkend en sloot prima aan bij de samenzang liedjes en de bandnummers. Kortom, een prachtige samenkomst waar iedereen van heeft genoten.. Iedereen die meegewerkt heeft aan het mogelijk maken van de dienst, heel hartelijk dank!. Ook bedankt voor de hartelijke ontvangst met koffie en krentenbrood en wat ons betreft heel graag tot een volgende keer.  

Nu gaan we genieten van een welverdiende vakantie zodat we lekker uitgerust in september de draad weer op kunnen pakken. We wensen iedereen een fijne vakantie toe en wat ons betreft tot het volgende seizoen waarin we op 11 september beginnen met een optreden in de hervormde kerk Hollandscheveld. De startzondag begint hier om 10.00 uur en wat is het weer een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten. Heel graag tot dan.  

Wat een mooie dienst en wat een fijne reacties hebben we mogen ontvangen in de Goedeherderkerk afgelopen zondag. Het was een overstapdienst waarin Nienke en Stein de grote overstap maakten naar de jongerennevendienst. Wij wensen hun natuurlijk Gods rijkelijke zegen op hun reis met Jezus. We danken iedereen die deze dienst mogelijk heeft gemaakt en de hartelijke ontvangst met koffie en thee. Wat ons betreft heel graag tot een volgende keer.
We gaan ons nu voorbereiden op het laatste optreden van dit seizoen voor we gaan genieten van de vakantie. We spelen zondag 10 juli aanstaande in dorpshuis Het Kaampie te Drijber. In deze dienst mogen we de samenzang verzorgen en spelen we ook enkele nummers uit ons repertoire. Voorganger is ds. H. Dekker en het thema is 10.000 redenen tot dankbaarheid. De dienst begint om 10.30 uur maar we spelen ook enkele nummers voor de dienst dus kom op tijd. De toegang is vrij, wel is er een collecte. Een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten.
Wat ons betreft, graag tot zondag.

Zondag 3 juli mogen we meewerken in de gezinsdienst van de Goede Herderkerk Hoogeveen. Het is op deze zondagmorgen tijd voor de kinderen van groep 8 om de overstap te maken naar de jongerennevendienst. Het thema van de gezinsdienst zal zijn: 'Ik ga op reis en ik neem mee…'  Wat wens jij / u Nienke en Stijn voor hun levensreis toe?. De samenzang wordt begeleid door organist Karel van den Berg. Voorganger in de dienst is ds. J. Paans. De dienst begint om 09.30 uur en de toegang is vrij, wel is er een collecte. We spelen in deze dienst enkele nummers uit ons repertoire waaronder drie eigen nummers.

Weer een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten. Jij komt toch ook?.

De opnames van 3 eigen nummers zijn achter de rug en we kunnen terugzien op een geweldige ervaring die we meenemen op onze weg met Jezus. De liedjes worden op dit moment gemixt in de Soundbird studio en we hopen dat we het resultaat eind juni aan jullie kunnen laten horen. We hebben een impressie van onze opnames op youtube gezet. Klik op de volgende link:  https://youtu.be/m9PLk4Ny6dA 
 
Wij wensen iedereen gezegende pinksterdagen en wat ons betreft heel graag tot dan.
Copyright © 2022 STRICTA VIA. All Rights Reserved. Design and template by Joomedia Responsive Joomla Templates.