In het begin van het nieuwe jaar willen we toch even stilstaan bij het feit dat de band 5 jaar bestaat. We hebben op dit moment ons 50 ste optreden achter de rug wat ook een prachtige mijlpaal is.

In deze vijf jaar zijn er nogal wat wisselingen binnen de band geweest wat uiteindelijk geresulteerd heeft tot een viermansformatie met Jan Everts als zanger, Jan Jansen als gitarist, Henri Wasse als bassist en Jacob Otten als drummer. Onze vaste geluidsman is Erwin Sanders. Met deze bezetting hebben we de laaste zes optredens verzorgd waaronder een tentdienst, een uurvullende dienst die we zelf mochten verzorgen en een prachtige kerstavonddienst. Ook staan er voor dit jaar leuke optredens op onze agenda. 

We zijn als band op dit moment druk bezig met het uitbreiden van ons repertoire en willen graag eigen nummers gaan schrijven die we dan in de loop der tijd op kunnen nemen in een studio. Het eerste nummer hebben we al mogen brengen in de PKN Elim en we hopen met inspiratie van God meerdere eigen nummers te mogen schrijven.

Ook willen wij als band iedereen bedanken voor het bezoeken van onze optredens en een hartelijk dank aan al die mensen die deze optredens mogelijk hebben gemaakt. Bedankt ook voor het gestelde vertrouwen in de band en de vele boekingen. We hopen elkaar ook in de toekomst weer te zien en wensen een ieder Gods rijkelijke zegen toe.

Wat ons betreft, graag tot ziens en op naar de volgende vijf jaar op weg voor Jezus.