De laatste oefenavond voor de zomerstop zit er op. Wat een heerlijke afsluiting van een toch wel heel bijzonder seizoen waarin er heel veel is gebeurd. Een seizoen waarin we mochten stilstaan bij het vijfjarige bestaan van de band, ons 50 ste optreden hebben gehad, afscheid hebben moeten nemen van onze bassist Marc maar ook het seizoen waarin we Henri welkom mochten heten als nieuwe bassist binnen de band. Het seizoen waarin de band in Haulerwijk de gehele dienst mocht verzorgen, wat een geweldige reacties hebben we mogen ontvangen. Een fijne startzondag in het dorpshuis van Geesbrug maar ook de tentdienst in Elim samen met de christelijke motorclub CMA was heel bijzonder, volgend jaar willen we opnieuw samen met hen de tentdienst op Elim verzorgen. Aan de ontmoetingsdienst in Hoogeveen en de kerstavonddienst in Drijber denken we met warme gevoelens terug en ook de jeugddienst in Elim was genieten.

En ineens was daar het coronavirus waardoor we de rest van de optredens dit seizoen moesten annuleren. Ook de oefenavonden konden niet meer doorgaan en we moesten tot 3 juni wachten om de draad weer op te kunnen pakken waar we gebleven waren. In deze periode hebben we wel onze apperatuur weer spik en span kunnen maken en hebben inmiddels ons eerste eigen nummer geschreven. We hopen volgend seizoen een demo met eigen werk te kunnen maken en ook een nieuwe fotoshoot voor de website staat op de agenda, kortom, genoeg te doen na de zomerstop.

Maar nu gaan we genieten van een welverdiende zomervakantie. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en boeken van de band, allen die de moeite genomen hebben om naar onze optredens te komen maar ook iedereen die de band een warm hart toedraagt. Een hele fijne vakantie allemaal en heel graag zien wij U en jou bij één van de optredens in het nieuwe seizoen.

Blijf gezond en Gods zegen gewenst.