Een geweldig mooie dienst gehad in de Ichthus Kerk van Hoogeveen. Mooi om te horen (iedereen zong uit volle borst mee) dat de gemeente eigenlijk al onze nummers wel kende. Ook de overdenking van Ds. Lieuwejan van Dalen sloot goed aan bij de liederen en werd door de gemeente als zeer bemoedigend ervaren. Slogan was “Houd moed", in onze zwakheid kunnen we met Gods kracht sterk zijn. Er waren opvallend veel gasten aanwezig. Verrassende gast was Klaas Bos die met de tractor naar de dienst was gekomen om een getuigenis te geven. Kortom, een dienst waar we met een warme herinnering naar terug mogen kijken. Iedereen bedankt die meegeholpen heeft om de dienst mogelijk te maken.


Ons volgende optreden staat alweer voor de deur. 14 Oktober spelen we op het “Stay Tuned Festival” in dorpshuis De Cirkel in Noordscheschut. Er spelen 5 bands op 2 verschillende podia. Geboekt zijn in volgorde van spelen: My Parrable, Changed, Gerald Troost met band, Stricta Via en Veritas Infinita. Wij spelen van 22.00 tot 23.00 uur.
De zaal is open om 18.30 uur. Kaarten kosten 10 euro aan de kassa en 7,50 in de voorverkoop. Voor meer informatie www.staytunedfestival.nl

Graag tot dan, Stricta Via.