De kerstnachtdienst in dorpshuis de Tiphof Geesbrug was een prachtige afsluiter van het jaar 2022. De opkomst was geweldig en de reacties na de dienst waren hartverwarmend. Dank jullie wel voor je komst en heel graag tot een volgende keer. Ook willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de dienst, het was super geregeld.

Na een hectische tijd van Corona kwamen de aanvragen dit jaar langzaam op gang maar dat gaf ons mooi wat extra tijd om onze eerste CD met 3 eigen nummers op te nemen. Heel blij met het eindresultaat en wie weet wat het volgende jaar ons brengt?.

We mochten dit jaar onze medewerking verlenen aan 7 diensten; Elim, Hoogeveen (2x), Drijber, Hollandscheveld, Haulerwijk en Geesbrug. Vier diensten hebben we volledig mogen verzorgen wat best een hoog aantal is vergeleken met andere jaren. Mooie diensten waarin we warm ontvangen zijn en waar we mooie herinneringen aan bewaren. Ook in het nieuwe jaar staan alweer nieuwe optredens op de agenda en wat ons betreft weer een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten.

We willen het jaar afsluiten met het bedanken van alle mensen die bij onze optredens aanwezig waren en natuurlijk ook de gemeentes die ons dit jaar geboekt hebben. We wensen iedereen Gods rijkelijke zegen en een goed en gezond 2023. Dat het weer een mooi muzikaal jaar mag worden waarin we het evangelie van onze Heer Jezus Christus op heel veel plaatsen mogen verkondigen. Heel graag tot ziens.